VI Oranje strikt Ruud Gullit

Geplaatst op do 28 jun 2012 om 11:06

Ruud Gullit zit vrijdagavond aan tafel in de veelbesproken voetbaltalkshow VI Oranje op RTL 4. De andere gast in die aflevering is Gert Jakobs. Dat heeft het tv-station bevestigd. Gullit, die vorige week donderdag al in Studio Sportzomer zat, is gestrikt door René van der Gijp. “Ruud belde vanochtend nog. Ruudje. Hij had het prima naar zijn zin en kon zich kostelijk vermaken met ons programmaatje, zei hij“, vertelde de voetbalanalist al in de uitzending van afgelopen maandag.

Daarop nodigde Van der Gijp hem uit. “Ik heb tegen hem gezegd: ‘Kom toch even langs man, dan regel ik de Presidential Suite naast mij.’ Dat zal hij dan doen, maar hij wilde wel dat het niet gestofzuigd was, zei hij. Nee, hoor, ha ha.”

Gullit is op dit moment veelbesproken, vanwege zijn scheiding met Estelle Gullit. “Hij zei nog: ‘Ik ga niet de hele tijd over mijn huwelijk praten.’ Hij wil dan wel over de eerste twee huwelijken praten, maar over het derde huwelijk gaat hij het niet hebben, zei-ie. Ha ha, nee, dat zei hij niet.”

Johan Derksen zei in de aflevering van woensdag dat Gullit best in aanmerking zou kunnen komen om Bert van Marwijk op te volgen als bondscoach. “Ruud Gullit zou deze rol aankunnen. Het lijkt me heel wat makkelijker om deze kikkers aan te kunnen, dan die blonde feeks van hem, hoor.
15 Reacties op “VI Oranje strikt Ruud Gullit”


 1. Roy

  Jakobs zit er om vooruit te blikken naar de Tour de France.

 2. Jimmy

  @Roy,

  Uiteraard, want zaterdag start de Tour en maandag Tour du Jour.
  Dus zal er in de laatste 2 afleveringen van VI Oranje ook al aandacht zijn voor het wielrennen.

  Tour Du Jour met vaste gasten Gert Jacobs en Danny Nelissen + wisselende liefhebbers/kenners/oud wielrenners en 1x per week Johan Derksen voor het voetbal nieuws, als gasten.
  We gaan gewoon gezellig door met journalistieke analyses en hoogstaande intervieuws en rapportages uit Frankrijk (Eric Dijkstra) en gezelligheid…………

 3. MjH

  Citaat “René van der Gijp. “Ruud belde vanochtend nog. Ruudje. Hij had het prima naar zijn zin en kon zich kostelijk vermaken met ons programmaatje”

  Gut Gut en wat was van der Gijp blij.

  Zat wel al 2x eerder bij Jack, maar dat terzijde.

 4. voodoochile

  Zo heel langzaam maar onverbiddelijk werkt VI Oranje naar een ranzige climax toe.

 5. nathalie

  Dan sla ik vrijdagavond maar een keertje over.

 6. Ome Frans

  Gullit heeft zeker iets te melden (als het over voetbal gaat)

 7. Anoniem

  Wat komt hij vertellen?
  Dat hij een nieuwe stofzuiger heeft gekocht?

 8. Anoniem

  Dat word dus vrijdag geen VI voor ons.Goed dat ik het weet.
  Gaat toch alleen maar over zijn scheiding.

 9. Maarten

  wordt het bij VI ROOD niet weer eens tijd voor een linkse politcus.

 10. Lotte

  hoezo, ‘gestrikt’? Hij zit overal!

 11. Jimmy

  @voodoochile;

  En je zit er stiekem al klaar voor, ben ik bang !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. jack

  tjesus, ik sla over. Inmiddels is duidelijk dat derksen werkelijk totaal niet weet wat er speelt binnen de voetbalwereld en gaat nu gullit promoten als bondscoach aangezien het naar buiten toe goed oogt. tsja, vi laat ik voortaan liggen en wens de demagood, zonder inhoud en kennis, veel plezier verder.

 13. jimmyjames

  Toen Ruud Gullit bij Jack v. G. zat voelde je gewoon de spanning. Het brandde gewoon op Jacks lippen om toch iets over die echtscheiding te reppen. Bij elk woord dat maar enigszins naar Ruud’s situatie indirect refereerde zag je Jack denken:”zal ik, zal ik..”.
  Daarom is het goed dat Ruud Gullit bij VI Oranje aanschuift. Hij zal de ballen hebben om zich te weren wanneer de tafelheren hem “gaan pesten” met zijn echtscheidingsperikelen. Kijk, uit ervaring weet hij dat het na vanavond niet meer zoveel erger kan worden met die ongewilde aandacht over hem en die feek.

  heb gezegd.

 14. Jeroen

  Ruud en Rene,

  Samen voor oranje is dat niks? Blijft het in ieder geval ontspannen. Johan zou zeggen doen!

 15. Paul

  Te koop Ruuds tweedehands stofzuiger,zuig zeer lekker.apk nog gekeurd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.