Verlegen mannen worden casanova’s bij Veronica

Geplaatst op do 28 jun 2012 om 12:34

Veronica komt dit najaar met de tv-show Casanova Bootcamp, waarin drie mannen hun leven drastisch omgooien. Alle drie zijn ze onzeker, verlegen en onervaren in de liefde, en daar moet de show verandering in brengen. Dat heeft SBS donderdag laten weten. De mannen nemen hun intrek in Villa Casa Nova. “Met hulp van drie professionele coaches worden ze getraind om hun verlegenheid om te zetten in charme en  om hun angst om vrouwen te benaderen voor altijd achter zich te laten.” 

Volgens Veronica is het hard nodig dat de mannen onder handen worden genomen. “Ze hebben geen idee hoe ze een vrouw moeten benaderen, imponeren of versieren, laat staan hoe ze een serieuze liefdesrelatie met hen op moeten bouwen en onderhouden.”

De programmamakers hebben voor de mannen maar één doel voor ogen. “Een gewilde man worden die weet hoe hij een vrouw moet versieren.”

De eerste aflevering is in het najaar. Over de presentatie is nog niets bekend.
9 Reacties op “Verlegen mannen worden casanova’s bij Veronica”


 1. jeez

  Jaaaa dit klinkt genant, ik ga kijken! :D

 2. Super Grover

  Dit hadden ze een onderdeel moeten maken van Wie trouwt mijn zoon? Klinkt namelijk als buitengewoon vermakelijk, maar niet acht weken lang…

 3. Gérard

  is dit niet de love clinic van loverboys?

 4. Jeep

  Oh… dus een soort Boer zoekt Vrouw, wie trouwt mijn zoon…. hmmm vermakelijk, maar vooral kansloos haha…

 5. WS

  Het boek The Game in tvversie

 6. Mark

  Klinkt als Beauty and the Nerd.

 7. Kees

  Walgelijk dit, gaat helemaal niet over liefde of intimiteit, alleen maar hoe je zo snel mogelijk een vrouw in bed kan krijgen. HEt zal mij niet verbazen dat die coaches enorme macho’s (lees eikels) zijn.

 8. Oscar Oliver

  Ik denk dit programma juist goed is. Zo gaan mensen zien dat niets mis mee is om beter te willen met vrouwen.

  Vaak zijn de mannen die dit willen juist heel respectvol tegenover… meestal té respectvol waardoor ze eigenlijk helemaal niets durven en vrouwen volledig op een voetstuk plaatsen.

  In het programma zal iedereen zien hoe de deelnemers groeien en vrouwen blij maken… precies zoals het moet.

 9. Dating Doctor

  Laten we gewoon afwachten hoe het programma uiteindelijk is. Zo’n programma als casanovabootcamps.nl nog nooit in Nederland getoond. Je had in Amerika wel zoiets als de pickup artist.

  We kunnen gewoon wel ons oordeel al klaar hebbeen. Echter laten we gewoon eerst allemaal kijken naar de 1e aflevering. Die is op 25 september om 20:30.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.