Peter R. de Vries neemt waardig afscheid

Foto: SBSPeter R. de Vries heeft het gevoel dat hij zondagavond waardig afscheid neemt van de kijker, als hij na zeventien jaar een punt achter zijn gelijknamige misdaadprogramma op SBS 6. Dat vertelt de misdaadjournalist aan RTL Boulevard. De Vries is op de buis met een dubbele aflevering. “Het wordt een avondje Peter R. de Vries, van acht uur tot een uur of elf. Het zijn wel twee uitzendingen waar ik zelf trots ben en waar we waardig afscheid meenemen“, zegt hij.

Voordat De Vries aan de slag gaat met nieuwe tv-ideeën, pakt hij eerst rust. “Ik zal moeten afkicken. Ik ga om te beginnen uitgebreid op vakantie. Ik heb een mooie duikreis geboekt. Ik duik dus letterlijk onder, zou je kunnen zeggen. Echt even je zinnen verzetten, even naar een andere plek op de wereld en alles even loslaten.”

De misdaadwereld is niet van De Vries af. “Ook al ben ik met het programma gestopt, ik ben niet opeens blind of doof. Ik blijf heus wel misdaadjournalist en ik blijf kijken of er ergens een opening is. Niemand is nog van me af.”

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever is vanaf 20.00 uur te zien op SBS 6.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen