‘Irene Moors zou goeie hoer zijn’

Foto: VPROLouise en Martine Fokkens, bekend als de koninginnen van de Wallen, hopen dat producent Talpa de juiste actrices vindt voor de nieuwe Wallen-serie Achter Het Raam. Dat vertellen de zusters, die bijna vijftig jaar op de Wallen werkten, in VARAgids. De eeneiige tweeling heeft wel wat suggesties. “Irene Moors, dat zou een goeie hoer zijn. En dan Carlo in de rol van vrolijke pooier“, vertelt Louise. Haar zuster Martine vult aan: “Catherine Keyl zou ook een tophoer zijn. Wat een echte vrouw.”

Linda de Mol, die als producent betrokken is bij Achter Het Raam, moet het spelen volgens de gezusters dit keer achterwege laten. “Dat wordt he-le-maal niks”, vinden de twee. “Linda kan helemaal geen hoer spelen. Eva Jinek van Bram Moszkowicz zou ook geen goeie hoer zijn. Veels te veel kouwe kak.

Een lekkere man vindt Louise bij de VARA. “Matthijs van Nieuwkerk is een lekker stuk, een geile danser“, zegt ze. Martine: “Ik vind hem wel leuk, maar ik zou niet achter hem aan gaan. Ik zou wel achter Humberto Tan of Peter R. de Vries aan gaan.

Peter mag wel wat minder streng kijken“, vindt Martine. Louise: “Oh, dan moet je hem onder zijn ballen kietelen. Wedden dat hij dan gaat lachen.

De gezusters Fokkers zijn maandagavond te zien in de documentaire Teledoc: Ouwenhoeren op Nederland 2.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen