Cast Wicked zorgt voor visueel spektakel in GTST

Goede Tijden Slechte Tijden wordt vrijdag ondergedompeld in de fantasievolle wereld van de hitmusical Wicked. Hoofdrolspelers Chantal Janzen en Willemijn Verkaik zorgen voor een GTST-episode met een musicaltintje. Dat heeft RTL 4 dinsdag gemeld. Het gaat om een op zichzelf staande aflevering, die alleen draait om de belevingswereld van personage Lucas. “Een visueel spektakel voor de fans, die ook nog eens een grote verrassing te wachten staat”, aldus de zender.

Lucas (Ferry Doedens) heeft van zijn overleden vriend Edwin (Raynor Arkenbout) postuum twee kaarten gekregen. Edwin had, voordat hij overleed aan een virus, de musicalkaarten gekocht om een speciale dag tussen de twee geliefden te vieren en die op de post gedaan naar zijn grote liefde Lucas.

Voor Lucas betekent deze speciale envelop op zijn deurmat het begin van een emotionele achtbaan, waarin hij door de personages uit Wicked wordt meegenomen op ontdekkingstocht. Ook Wicked-acteurs Jim Bakkum, Bill van Dijk en Pamela Teves maken hun opwachting.

Voor Willemijn Verkaik is dit haar acteerdebuut op televisie. Doedens, die invaller is bij Wicked, ziet in deze aflevering al zijn collega’s bij elkaar komen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen