Nieuwsuur zet Victoria Koblenko in als politicoloog

Het optreden van Victoria Koblenko als politicoloog in het actuele programma Nieuwsuur heeft ophef veroorzaakt op Twitter. Veel gebruikers vinden het lachwekkend. “Nu Victoria Koblenko dè Oekraïne-expert is, verwacht ik morgen de hele Costa!-cast bij Pauw en Witteman om over de Spaanse situatie te spreken“, reageert ene Dennis. Anderen waren wel onder de indruk, onder wie Frits Barend. “Sterk optreden van Victoria Koblenko bij Nieuwsuur over Oekraïne“, zegt hij.

Koblenko werd door presentator Twan Huys aangekondigd als ‘actrice, geboren in de Oekraïne, politicologe en net terug uit het land’. Ze kwam praten over de controverse over de rechtsstaat in Oekraïne.

Veel Twitteraars hebben er geen idee van dat Koblenko afgestudeerde politicoloog is. “Vraag me best hard af wat Victoria Koblenko nu bij Nieuwsuur doet“, zegt ene Felicia. En Britt: “Bizar om een soapster als deskundige te horen ratelen in Nieuwsuur.”

Er zijn ook veel positieve reacties. “Leuk om Victoria Koblenko in een andere rol te zien en horen“, zegt Clementine. En Amoo: “Ik ben van mening dat er vaker iets aan de hand moet zijn met Oekraïne, zodat Victoria Koblenko vaker haar mening op mijn tv geeft.

Die gaan we nog terugzien bij De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman“, voorspelt Mariëtte.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen