Knevel en Van den Brink azen op Geert Wilders

Foto: EOAndries Knevel en Tijs van den Brink hopen dat zij dit seizoen Geert Wilders weer eens mogen verwelkomen in hun talkshow Knevel en Van den Brink. Dat zegt het duo in VARAgids. De laatste keer dat Wilders aanschoof was in mei 2008. “Ik had een goede band met Wilders want ik heb zeven jaar terug een portret van hem gemaakt en ben een paar dagen met hem opgetrokken. Dan krijg je een band. Maar het is over. Wilders is al heel lang niet meer bij ons geweest“, zegt Knevel.

Bovendien was Knevel niet tevreden over dat laatste interview met Wilders. “Na afloop van het gesprek voelde ik: dit was niet helemaal goed. Dit was té makkelijk voor hem. Dat gevoel herinner ik me wel. Maar vraag me niet meer exact hoe of wat. Het kan wel zijn dat we erin zijn gegaan met een paar prettige vragen en daar moeilijk meer los van kwamen.

Wilders houdt dan ook niet van moeilijke interviews, denkt Knevel. “In Het Elfde Uur heb ik hem een paar keer heel hard geïnterviewd en toen kwam hij achteraf naar me toe met de vraag of dat niet wat rustiger had gekund.

Hij hoopt de PVV-leider gauw te ontvangen. “Ik zou hem dolgraag hebben. Ik ken hem, maar ik krijg hem ook niet meer aan de telefoon, hoor.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen