Kim-Lian wil Simone Kleinsma in Strictly Come Dancing

Kim-Lian van der Meij zou graag Simone Kleinsma als kandidaat zien in haar tv-show Strictly Come Dancing, dat ze samen met Reinout Oerlemans gaat presenteren. Dat heeft het AVRO-gezicht laten weten op 3FM. Van der Meij wil alleen klinkende namen. “Ik zou het heel leuk vinden als Simone Kleinsma meedoet. Of Paul de Leeuw. Of iemand uit de politiek of sportwereld. Vanuit ieder segment. We willen ook wel echt grote namen. Waarvan je denkt: wauw! Echt de A-sterren.”

De kandidatenlijst is nog niet rond. “Er worden nu allerlei BN’ers gebeld. Ze moeten het vooral heel leuk vinden. En ik neem aan dat je er heel veel publiciteit en pr uit haalt, en een leuke vergoeding waarschijnlijk.”

Strictly Come Dancing is beter bekend als Dancing with the Stars, dat jaren te zien was op RTL 4. “Ik weet eigenlijk niet wat het verschil is. In Duitsland heet het Let’s Dance met Sylvie van der Vaart. Het is een feest om aan mee te werken en naar te kijken.”

Onlangs heeft Van der Meij haar co-host Oerlemans ontmoet. “Ik vind het heel spannend om het met Reinout te mogen doen. Ik heb hem onlangs leren kennen. Ik moest natuurlijk even een kopje koffie doen bij Eyeworks op kantoor bij hem. Hij wilde natuurlijk wel even weten hoe ik was en wie ik ben. Het was heel gezellig, het was een leuk gesprek. Hij was ook heel geïnteresseerd in wat ik doe.

Ze hoopt samen een goed tv-duo te vormen. “Het is heel erg belangrijk voor de sfeer van het programma. We zijn allebei wel professioneel genoeg om te doen alsof het leuk is, maar het zou nog leuker zijn als het daadwerkelijk klikt.”

Dancing with the Stars is van augustus tot en met oktober te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen