Joan Franka niet in zak en as

Joan Franka zat donderdagavond na haar uitschakeling op het Eurovisie Songfestival niet bij de pakken neer. Dat bleek tijdens een telefonisch interview met de zangeres in Knevel en Van den Brink. Franka klonk bijzonder opgetogen. “Het gaat goed. Het is jammer. We zijn niet door, maar dat hoort erbij. Het kan gebeuren. Het is wel heel erg jammer, want ik had zo’n groot optreden nog wel een keer willen meemaken in de finale. Maar het zit er gewoon niet in“, liet ze in de talkshow weten.

De zangeres maakt er een mooie week van. “We zijn hier nog vier dagen, dus we gaan nog even feesten. De banjospeler is jarig vandaag, dus er is nog wat te vieren.

Commentator Jan Smit zei na haar optreden onomwonden dat het vals was. “Het ging volgens mij wel oké. Ik moet het nog terugzien. Ik heb geen idee. Ik was niet heel erg nerveus, maar wel heel enthousiast. Misschien hoorde je dat.

Terug in Nederland gaat Franka fijn verder waar ze mee bezig was. “Ik ben nog steeds bezig met mijn album. Daar ga ik mee verder. Dit was een extraatje wat op mijn pad kwam. Ik heb een van de mooiste tijden van mijn hele leven hier beleefd. Verder ga ik gewoon door met mijn muzikale carrière.”

Er keken donderdag 2,1 miljoen mensen naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival.

 

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen