Bridget begrijpt niets van moddergooiende RTL 4-diva’s

Foto: Nick van OrmondtBridget Maasland begrijpt niet dat RTL 4-diva’s Patty Brard en Tatjana Simic hun ruzie uitvechten in de media. Dat heeft de presentatrice laten weten. Maasland doet als vervanger van Albert Verlinde uitgebreid verslag van de diva-oorlog in RTL Boulevard. “Het is een beetje moddergooien naar elkaar toe. Wat ik niet zo heel goed begrijp: waarom bel je elkaar niet gewoon even? Om het gezeur te voorkomen. Al zie je elkaar nooit meer, maar dat je het niet zo via de media uitvecht.”

Simic zat dinsdag in RTL Boulevard en haar uitspraken leidden tot woede van Brard. “Ze heeft na de uitzending van RTL Boulevard met Tatjana nog een mail gestuurd om haar hart te luchten. Dat was best wel een heftige mail, hoor. Er staan best onaardige dingen in.”

Van diva drie, Patricia Paay, hoort men opmerkelijk weinig. “Patricia is er ook nog. Daar hebben we nog niets van gehoord, maar dat kan er misschien mee te maken hebben dat haar contract niet verlengd is en ze daar mee bezig is. Misschien horen we daar nog wat van.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen