Antoin Peeters twijfelt over RTL Boulevard

Foto: RTLAntoin Peeters weet niet of hij, net als zijn voorganger Sandra Schuurhof, zou aanschuiven als royaltydeskundige in RTL Boulevard. Dat vertelt de journalist in TROS Kompas. Peeters is de nieuwe royaltyverslaggever van RTL Nieuws, nu Schuurhof naar SBS 6 vertrokken is. Of hij haar ook opvolgt in Boulevard, is nog onduidelijk. “Daarvan kun je je afvragen of het niet te veel bijt met mijn andere rol als nieuwslezer van RTL Nieuws. Maar daar hebben we nog helemaal niet over gesproken“, zegt hij.

Schuurhof was al zeven jaar koninklijkhuisverslaggever. “Pas de laatste jaren zat ze ook bij RTL Boulevard. Ik hoor daar nu ook nog niet thuis, omdat ik mezelf op dit moment nog geen Oranje-kenner vind. Ik heb het nu vooral erg drk met lezen en praten met kenners om mezelf voor te bereiden op die nieuwe rol.

Bovendien is Schuurhof volgens Peeters meer geschikt voor een showprogramma. “Sandra is altijd heel serieus met haar werk bezig, hoor. Alleen wist ze dat in haar uitwerking en presentatie op een heel frivole manier neer te zetten, bijna glamoureus. Dat laatste heb ik niet, nee.

Ik denk dat ik het koningshuis wat zakelijker zal benaderen. Maar ik wil zeker niet de zure journalist gaan uithangen“, besluit hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen