Patricia Paay wil RTL Boulevard presenteren

Foto: RTLPatricia Paay wordt graag de nieuwe invalpresentator van RTL Boulevard. Dat zegt ze woensdag in De Telegraaf. Paay zou het leuk vinden om Humberto Tan op te volgen. “Toen ik de overstap naar RTL maakte is de afspraak gemaakt dat ik altijd inzetbaar ben voor Boulevard. Dat ben ik nog steeds. Ik vind het een leuk programma, maar denk ook dat er nog genoeg verbeterpunten zijn. Ik ben de Amerikaanse rubriek Entertainment Tonight gewend. Dat bevat snelheid en glamour.

Boulevard bevat dat minder, vindt Paay. “Daar ontbreekt het hier soms aan. Daarbij vind ik dat er te vaak te veel én saaie mannen achter de desk zitten. Wanneer Bridget presenteert, hangt er meteen een andere sfeer. Zij kan er wel glamour van maken.”

Angela Groothuizen is niet beschikbaar – ze vindt de talkshow ‘niet haar ding’ – en ook Beau van Erven Dorens sluit een terugkerend gastoptreden uit. “Mijn plaats is bij SBS dat al mijn toewijding verdient. Ik denk dat Ruben Nicolaï met zijn pretogen een leuke optie is“, zegt hij.

Volgens RTL heeft de redactie nog geen beslissing genomen. “We zijn bezig met screentesten dus het kan nog alle kanten op. Gelukkig hebben we ook geen haast. Humberto blijft nog tot de zomervakantie“, zegt een woordvoerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen