Humberto Tan sluit overstap naar SBS 6 niet uit

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan sluit een overstap naar SBS 6 niet uit, nu hij is vertrokken als presentator van RTL Boulevard. Toch is er geen verband. Dat zegt de presentator in De Telegraaf. Tan houdt alle opties open. “John de Mol heeft interesse in mij en er is maanden geleden al een gesprek geweest. We hebben de afspraak dat we verder kijken wanneer er iets concreets is. Maar ik heb er tot dusver niets over gehoord. De beslissing om weg te gaan bij Boulevard staat hier dus echt los van.

Hij acht het best mogelijk dat hij naar SBS vertrekt. “Maar dat geldt ook voor andere zenders. In principe sta ik overal voor open, zolang het voor mij goed te combineren is. En wie weet wat er nog op mijn pad komt.

Tan vond RTL Boulevard te moeilijk combineren met zijn werk voor BNR en Eredivisie Live. “De afspraak was dat ik gemiddeld een keer per week zou invallen. Omdat mijn werkzaamheden bij het sportprogramma steeds meer werden, heb ik in december al aangegeven dat ze beter op zoek kunnen gaan naar iemand die flexibeler is.”

Sinds het nieuws, blijft de telefoon van Tan naar eigen zeggen rinkelen. “Ik hoef niet bang te zijn dat ik mij de komende tijd ga vervelen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen