‘Buitenlanders snappen niks van Hello Goodbye’

Foto: NCRVJoris Linssen heeft het idee dat geen enkele buitenlandse zender het concept van zijn tv-show Hello Goodbye snapt. Dat vertelt hij in magazine 100% NL. Linssen kreeg al heel wat buitenlandse collega’s op bezoek. “Heel grappig. Die presentatoren komen bij mij oefenen. Uit Rusland kwam Boris, zo’n beroemde society ster. Hij vroeg mij: ‘Where is the script?’ Ik antwoordde: ‘Boris, there is no script, you just have to listen to the people.’ Een stelletje amateurs vond hij ons. Hilarisch!

Ook over de andere stagiaires is hij niet te spreken. “De Vlaamse presentatrice zag op Schiphol overal uitverkoop. Had ik een waanzinnig verhaal, zat zij in de H&M. Dat gaat dan nooit wat worden. En Spanje stuurde een beroemde ster van twee meter met een mooie snor. Stonden die kleine Spanjaarden tegenover die enorme beroemde man. Ze sloegen compleet dicht.”

Een mooie vrouw werkt volgens Linssen ook niet. “In Engeland hadden ze een prachtige vrouw die mannen zenuwachtig en vrouwen jaloers maakte. Je moet gewoon een kleine bescheiden man hebben die niet zo wereldberoemd is.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen