Anneke Grönloh gevraagd voor rol in tv-serie

Geplaatst op ma 30 apr 2012 om 11:59

Anneke Grönloh is gevraagd om een rol te spelen in een nieuwe dramaserie op televisie. Dat vertelt de zangeres maandag in de Telegraaf. Enkele jaren geleden maakte Grönloh haar acteerdebuut in de film Ver van Familie. “Ik ben gevraagd om in een nieuwe dramaserie ook een rolletje voor mijn rekening te nemen. Dat lijkt me ontzettend leuk om te doen. Op dit moment zijn we samen met de productie de agenda’s en draaischema’s aan het bekijken“, laat ze weten.

Grönloh hoopt dat het lukt. “Ik heb het de komende periode namelijk behoorlijk druk met optredens en concerten en dat moet natuurlijk wel te verenigen zijn met de opnames van de serie.”

Acteren voelt haar niet onnatuurlijk aan. “Ik denk dat een goede zangeres ook altijd een beetje een actrice moet zijn. Als je de emotie van een lied moet overbrengen betekent dat immers ook dat je in een soort rol moet kruipen. Natuurlijk blijf je daarin wel veel meer jezelf, anders zou de emotie niet oprecht zijn.”

De nieuwe rol is op haar lijf geschreven. “Deze rol betreft die van een Indische oma; dus daarin kan ik ook behoorlijk mezelf blijven! Ik hoop dan ook vurig dat we er met de agenda’s uitkomen.”
3 Reacties op “Anneke Grönloh gevraagd voor rol in tv-serie”


 1. Ome Frans

  In 1964 stond Anneke in het voorprogramma van Cliff Richard & The Shadows in de Leeuwarder Friesland Hal. Leuk dat ze beide nog actief zijn.

 2. NEWS

  kunnen de hedendaagse sterretjes nooit tegen op, WILLEKE , ROB, RONNIE, RIA VALK ze zijn er nog steeds
  en wat een vrouw, die Anneke “MISS DYNAMITE” en als Tina Turner
  is ze helemaal geweldig. I love her!

 3. Annastisia von Beaverhouse

  Proost!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.