Albert Verlinde zet Patricia Paay voor gek

Foto: RTLDe open sollicitatie van Patricia Paay bij RTL Boulevard, die gepaard ging met kritiek op de showrubriek, is bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat geschoten. Dat was woensdag te zien in het tv-programma. Verlinde vindt dat Paay niet de aangewezen persoon is om verbeterpunten aan te dragen. “Ze wil gewoon wat meer niveau. En dan denk ik inderdaad: dat niveau dat wij kennen van Patricia Paay, dat gaan wij nooit halen“, zei hij, terwijl hij een foto toonde van Paays striptease.

Nu RTL Boulevard na het aangekondigde vertrek van Humberto Tan zoekt naar een nieuwe invalpresentator, wordt over veel namen gesproken. “Waar wij van schrokken, is Patricia Paay. Die zei dat in de krant dat ze het wil. Maar ze wil het programma wel wat meer glamour geven. Zij kijkt altijd naar Entertainment Tonight, dat kun je in Amsterdam-Zuid ontvangen.”

Humberto Tan, die RTL Boulevard woensdag presenteerde, kon zijn lach niet bedwingen. “Jij bent erg!“, riep hij tegen Verlinde.

Dat vond Verlinde zelf ook wel. “Dat vind ik leuk. Dan denk ik vanochtend: o, dat ga ik doen! Nee, Patries, we houden van je!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen