AD bezorgt Henny Huisman ‘klotedag’

Henny Huisman is enorm teleurgesteld in het AD, die dinsdag een artikel publiceerde over zijn familieperikelen. Dat heeft hij laten weten in Shownieuws. ‘Henny Huisman naar rechter om terroriserende ex-schoonzoon’, kopte het AD. “Voor mijn dochter Lobke is het heel vervelend, want die is daar natuurlijk de hele dag weer van slag van. En dan moet ik als vader uitleggen: ‘Nee, ze hebben me gebeld over mijn been.’ Dat is allemaal heel vervelend, dat is dan weer zo’n klotedag.

Huisman vertrouwde de journalist volledig. “Een zeer innemende, aardige man. Ik kan niet anders zeggen. Een journalist die vroeg hoe het met mijn been ging.

De AD-journalist probeerde het gesprek langzaam richting privézaken te stuurde. “Hij vertelde dat hij in de familie zelf ook dergelijke dingen had meegemaakt en dat het heel moeilijk was. En: ‘Woonde hij nog wel steeds in uw huis?’ Hij was duidelijk heel erg op de hoogte.”

Daar ging de voormalig tv-coryfee niet te veel op in. “Ik zei: ‘Gelukkig niet meer. Hij woont nu ergens anders, maar ik wil daar niet over praten.’ Ik heb wel gezegd: ‘Het ligt nu bij de instanties die daarover gaan. Dat is het recht in Nederland.’

Vervolgens maakte het AD daar een artikel van. “Dan lees ik niets over mijn been en dat hoeft ook niet, want er zijn veel ergere dingen. Maar dan is er een soort opgerateld verhaal, dus dat is heel vervelend. Staat er ook nog een verkeerde foto bij van Lobke met haar kapper die er niks mee te maken heeft.”

Je kunt blijkbaar niemand vertrouwen, ook niet iemand met een meelevend verhaal. Ik denk dat ik voorlopig helemaal niks meer zeg. Ging het maar over mijn poot en mijn gips, daar kan ik nog een beetje om lachen, maar hier niet om.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen