AD bezorgt Henny Huisman ‘klotedag’

Geplaatst op wo 25 apr 2012 om 12:49

Henny Huisman is enorm teleurgesteld in het AD, die dinsdag een artikel publiceerde over zijn familieperikelen. Dat heeft hij laten weten in Shownieuws. ‘Henny Huisman naar rechter om terroriserende ex-schoonzoon’, kopte het AD. “Voor mijn dochter Lobke is het heel vervelend, want die is daar natuurlijk de hele dag weer van slag van. En dan moet ik als vader uitleggen: ‘Nee, ze hebben me gebeld over mijn been.’ Dat is allemaal heel vervelend, dat is dan weer zo’n klotedag.

Huisman vertrouwde de journalist volledig. “Een zeer innemende, aardige man. Ik kan niet anders zeggen. Een journalist die vroeg hoe het met mijn been ging.

De AD-journalist probeerde het gesprek langzaam richting privézaken te stuurde. “Hij vertelde dat hij in de familie zelf ook dergelijke dingen had meegemaakt en dat het heel moeilijk was. En: ‘Woonde hij nog wel steeds in uw huis?’ Hij was duidelijk heel erg op de hoogte.”

Daar ging de voormalig tv-coryfee niet te veel op in. “Ik zei: ‘Gelukkig niet meer. Hij woont nu ergens anders, maar ik wil daar niet over praten.’ Ik heb wel gezegd: ‘Het ligt nu bij de instanties die daarover gaan. Dat is het recht in Nederland.’

Vervolgens maakte het AD daar een artikel van. “Dan lees ik niets over mijn been en dat hoeft ook niet, want er zijn veel ergere dingen. Maar dan is er een soort opgerateld verhaal, dus dat is heel vervelend. Staat er ook nog een verkeerde foto bij van Lobke met haar kapper die er niks mee te maken heeft.”

Je kunt blijkbaar niemand vertrouwen, ook niet iemand met een meelevend verhaal. Ik denk dat ik voorlopig helemaal niks meer zeg. Ging het maar over mijn poot en mijn gips, daar kan ik nog een beetje om lachen, maar hier niet om.”
14 Reacties op “AD bezorgt Henny Huisman ‘klotedag’”


 1. Kevin

  Treurig verhaal! En erg min van de betreffende journalist!

 2. Ineke

  Henny Huisman is een jankerd geworden. Dan geef je toch lekker geen interview er is echt niemand in jouw been geinteresseerd.

 3. Ma

  @Ineke ik hoop dan voor jou tot er nooit iemand is die bij jou met leugens achter de jouw verhaaltje probeert te komen. Kijken hoe je dan reageert.

  Of je Henny nou mag of niet, of geintresseerd in hem bent of niet, dit is niet netjes van deze AD journalist. Zeker dit verhaal over zijn dochter en kleinkind is een zeer trieste zaak.

 4. Banaantje

  @Ineke
  woensdag 25 april 2012 om 13:19

  Hoe zou JIJ het vinden als er leugens over jou en jou familie in de krant werd gezet?……Niet zo leuk he.

  Hou dus zelf aub je gejank.
  In jou is ook niemand geïintreseerd.

 5. JaJa

  Minne actie, slechte riooljournalistiek. Dat hoort niet bij een krant als het AD. Huisman is inderdaad een zeur. Maar als het gegaan is zoals hij nu zegt, dan kan dit echt niet door de beugel.

 6. Ome Frans

  Als je niet wilt dat men schrijft over je persoonlijke problemen dan moet je geen journalisten te woord staan. Maar Huisman praat normaliter graag met de pers. Wat er gebeurd is deugt niet maar hij had het kunnen zien aankomen.

 7. Estelle G

  Domme Hennie, je zou toch inmiddels oud en wijs genoeg moeten zijn om te weten dat ze zomaar wat schrijven. Dus nu ook niet zeuren Hennie, als jij even aandacht wil dan doe je wel je verhaal.

 8. Sander

  Vergeet niet dat Henny één van de grootste showpresentatoren van Nederland is geweest. We groeiden op met hem, al dan niet met natte haren op de bank. Respect mag wel voor deze man.
  http://youtu.be/memZlqS0iro?hd=1

 9. Yolanthe Bapao

  Ja Henny, dat artikel was een enorme ‘surprise’.

 10. Roddelen

  altijd maar klagen over de roddelpers in Nederland, maar het AD is nog veel erger!

 11. Anoniem

  Nou ja Hennie, je bent in ieder geval weer eens int nieuws. Goed man!

 12. bert v

  A.D wordt steeds ranziger om lezers te werven , sjauwnieuws-nivo.

 13. Annastisia von Beaverhouse

  ach meid toch.Als Lobbeke dr knietjes bij elkaar gehouden had……

 14. Braak

  Ik zie geen been in Hennie Huilman.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.