Sterretje kan niet zonder Bridget Maasland

Foto: Giorgio ZavosTony Wyczynski, bekend als Sterretje uit de kijkcijferhit Oh Oh Cherso, is blij dat Bridget Maasland hem bijstaat in zijn tv-zoektocht naar een vrouw. Dat vertelt de realityster in weekblad Story. Maasland is de presentatrice van de datingshow, getiteld In Love With Sterretje. “Als Bridget me niet zou begeleiden in dit avontuur, zou ik de eerste de beste dame met grote borsten uitzoeken en direct meenemen naar de slaapkamer. Bridget gaat me voor die fout behoeden“, legt Sterretje uit.

Het realityfiguur heeft al wat regels voor zichzelf opgesteld. “Ik heb me voorgenomen dat ik niet meteen ga samenwonen met mijn nieuwe vriendin. Voorheen ging ik altijd meteen hokken, maar nu zal ik het eerste halfjaar gebruiken om elkaar goed te leren kennen. Wat ik nu ook weet, is dat ik tijd voor de liefde moet vrijmaken.”

De ex-vriendin van Sterretje verbaast zich over de tv-zoektocht. “Zij verklaar me voor gek dat ik nu op televisie een vrouw ga zoeken. Volgens haar heb ik dat niet nodig, kan ik ieder meisje krijgen dat ik wil. Maar in de praktijk werkt dat niet zo. Door mijn deelname aan Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol hebben de meeste vrouwen het idee dat ik me alleen maar met zuipen en seks bezighoud.

Maar ik heb ook een heel andere kant! Die wil ik nu graag laten zien. Ik ben namelijk heel gevoelig. Bij een goede Disney-film kan ik huilen“, besluit hij.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen