Philip Freriks verteller bij tv-evenement The Passion

Philip Freriks is gestrikt om als verteller op te treden tijdens het jaarlijkse tv-evenement The Passion, een grootse liveshow op Nederland 1. Dat hebben omroepen EO en RKK dinsdag laten weten. Tijdens de uitzending vanuit Rotterdam vertelt Freriks het verhaal over de laatste uren van het leven van Jezus. De voormalig nieuwslezer van het Achtuurjournaal verheugt zich op de uitzending. “Ik ben in zekere zin jarenlang verteller geweest bij het journaal“, reageert hij.

Freriks vindt het goed dat met The Passion, waarin artiesten live het Paasverhaal bezingen, aandacht wordt besteed aan Pasen. “Tegenwoordig wordt Pasen vooral beschouwd als een korte lentevakantie. Daarom vind ik The Passion, als manier om mensen aan te spreken met een eigentijds muziekrepertoire, een mooi initiatief.

Andere bekende Nederlanders die zich hebben verbonden aan The Passion zijn Danny de Munk (als Jezus), Berget Lewis (als Maria), Frans Bauer (als Petrus), Charly Luske (als Judas) en Antoinette Hertsenberg (als verslaggeefster).

The Passion is op 5 april te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen