Ouders Albert Verlinde acteren voor Omroep MAX

Foto: RTLDe ouders van Albert Verlinde hebben flink wat acteerwerk verricht voor de camera van Omroep MAX. Dat vertelt de showkenner in zijn column. De twee deugnieten bedonderen de kijker in een aflevering van de tv-show De Ouders Van, dat in mei in première gaat. “De laatste opname was een lunch thuis met mij erbij en dat was televisiematig best een lastig verhaal. We moesten namelijk twee maanden na dato net doen alsof die avond mijn musical Ramses in première zou gaan.”

Het ging zijn ouders makkelijk af. “Ik viel van mijn stoel van verbazing toen ik zag hoe makkelijk mijn ouders het spel meespeelden. Ze maakten televisie met alle vreemde wetten die daarbij horen of ze nooit anders gedaan hadden. Toen ik ze zo bezig zag, dacht ik als trotse zoon en als tv-maker: Ja, ze zijn echt de ouders van!

De opnames zijn nu achter de rug. “Ik denk dat het mooie televisie gaat worden, vooral omdat mijn ouders natuurlijk de liefste ouders van de wereld zijn! Ze vertellen uitgebreid over ons gezin, over de fikse discussies die ik als puber met mijn vader had en over de vele plakboeken die ze al jaren bijhouden over mijn reilen en zeilen.

De Ouders Van, waarin de ouders van bekende Nederlanders worden geportretteerd, gaat op 29 mei in première op Nederland 1.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen