Net5 schrapt series op donderdagavond

Het stond in alle gidsen aangekondigd en De Telegraaf heeft er donderdag een artikel over op pagina twee: de nieuwe serie-avond van Net5. Op het laatst is echter besloten de series Body of Proof (foto) en A Gifted Man vanavond niet uit te zenden. Dat heeft Net5 laten weten. De series worden vervangen door films, te beginnen met Enough. “Alle wijzigingen die momenteel worden doorgevoerd zijn om tot de beste resultaten te komen. De wijziging op de donderdagavond is daar een van“, legt Net5 uit.

Van Body of Proof zou Net5 om half negen het eerste seizoen hervatten, waarna om half tien de nieuwe dramaserie A Gifted Man in première. “De series komen terug, een nieuwe startdatum heb ik alleen nog niet“, aldus een zegsvrouw.

Enough is een thrillerfilm met Jennifer Lopez in de hoofdrol. Voor volgende week staat de film Angel Eyes in de schema’s, ook met Jennifer Lopez.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen