Kim Feenstra wil meer acteren

Foto: BNNKim Feenstra wil zich naast haar werk als model ook gaan richten op een acteercarrière. Dat geeft ze aan in dagblad Spits. Feenstra beleeft zondag in de BNN-serie Van God Los haar acteerdebuut. “Nou, modellenwerk is zeker prioriteit nummer één. Dat is mijn werk. Maar het acteervak is wel echt iets dat ik ambieer. Als actrice kun je gewoon alles van jezelf laten zien. Mijn familie en naaste vrienden zijn ook echt flabbergasted door Van God Los“, zo laat het model weten.

De aflevering waarin Feenstra speelt, is inmiddels ook door haar familie bekeken. “M’n moeder heeft het nog niet gezien, maar m’n man en m’n zusje wel. Die zat trouwens wel de hele tijd bij de vrijscènes met haar handen voor haar ogen te vragen of het al weg was. Die heeft er al moeite mee als ze me met een blote tepel in een blad ziet.”

Voor de rol in Van God Los werd Feenstra benaderd door regisseur Mark de Cloe. “Toen hij het verhaal had gelezen, wist hij meteen dat hij mij auditie wilde laten doen. Hij had me gezien in Ranking the Stars. Vanaf dat moment was hij, ja hoe moet ik het zeggen… hij vond me wel interessant.

Ze ziet er in de serie niet uit als een model. “Als model word je natuurlijk als mooi gezien, met al die glitter en glamour om je heen. Maar nu ben ik wel echt helemaal gedowndressed, tot aan m’n teennagels, m’n haar en m’n lippen. Op beeld zie je het ook nog eens extra goed.

Van God Los is zondag om 20.20 uur te zien op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen