Jennifer Love Hewitt vindt commotie om tv-serie ridicuul

Jennifer Love Hewitt vindt het ridicuul dat er commotie is ontstaan over haar nieuwe tv-serie The Client List, over een massagepraktijk die stiekem erotische diensten verleent. Dat vertelt de actrice aan Zap2it. De Amerikaanse vereniging van massagetherapeuten wil de eerste uitzending op 8 april tegenhouden. “Mensen schrijven toch ook niet naar Dexter waarom hij nou al die mensen vermoordt, of naar Nurse Jackie waarom ze drugs neemt tijdens haar werk?“, aldus Hewitt.

Net als Dexter en Nurse Jackie is ook haar serie slechts fictie, benadrukt Hewitt. “Dat zijn grote, grote televisiepersonages, die door het publiek gedragen worden. Als er een seriemoordenaar kan zijn waar iedereen van houdt, dan denk ik dat we ons over een happy ending-specialist al helemaal geen zorgen hoeven te maken.”

De verenging vindt de serie niet goed voor het imago van de beroepsgroep. “Ik vind het erg dat ze zich beledigd voelen en de mensen moeten zeggen wat ze vinden. Maar aan het eind van de dag is het maar een televisieserie. Ik zeg niet dat iedere massagepraktijk in de wereld happy endings geeft, maar ze bestaan wel. En ook al bestonden ze niet, het is onderdeel van ons verhaal. Het is entertainment.

Ooit speelde Hewitt een medium in de serie Ghost Whisperer. “Er was geen medium die er een probleem mee had. Ze zeiden: ‘De mensen vinden ons nu in!’ Als massagetherapeuten eens hetzelfde konden denken…

The Client List, een vervolg op de gelijknamige film met ook Hewitt in de hoofdrol, gaat op 8 april in première op de Amerikaanse tv-zender Lifetime.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen