Fred van Leer niet bang voor GTST

Foto: Nick van OrmondtFred van Leer vindt het niet erg dat zijn dagelijkse tv-show Shopping Queens recht tegenover Goede Tijden Slechte Tijden staat. Dat geeft hij aan in dagblad Spits. Het programma over shoppen begint maandag op het moeilijke tijdstip acht uur, maar bang voor de concurrentie is hij allerminst. “Nee hoor. Ik vind acht uur een toptijd. Ik sta liever op dat tijdstip dan om half elf ofzo. We willen gewoon leuke televisie maken voor de kijkers, niet voor de kijkcijfers“, vertelt de stylist van de sterren.

In Shopping Queens strijden vrouwen om een fashion cheque van duizend euro door zo goed mogelijk te shoppen. “Soms denk ik, schat, was thuisgebleven! De vrouwen winkelen met een thema, bijvoorbeeld een eerste date of sollicitatiegesprek, en dan begrijp ik niet hoe ze op een bepaalde outfit gekomen zijn.

Van Leer werd bekend door Holland’s Next Top Model. “Vaak is het heel leuk, maar af en toe is het mwah. Mijn doelgroep bestaat uit jonge meisjes en dat zijn de gillende meiden. Vaak loop ik met een hele polonaise achter me aan door de stad. Soms heb ik daar geen zin in!

Moeite met de benaming ’topstylist’ heeft Van Leer niet. “Ik ben gewoon een stylist. Bastiaan van Schaik is de überstylist en ik werd al snel de topstylist genoemd. Geen idee waarom. Maar mensen mogen me zo noemen als ze willen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen