Eddy Zoëy baalt van uitblijven Take Me Out

Foto: KippaEddy Zoëy baalt ervan dat zijn flirtshow Take Me Out maar niet terugkeert op televisie. Dat vertelt de presentator in Televizier. Zoëy heeft steeds minder te doen bij RTL 5, nu de tv-zender hem ook van Expeditie Robinson heeft gehaald. “Ik hoopte zo dat het dit keer wel zou doorgaan. Maar RTL 5 heeft nu gekozen voor het programma Shopping Queens. Ik zie het voor de toekomst een beetje somber in. Ook Take Me Out is een heel duur programma en RTL is keihard aan het bezuinigen.

Volgens Zoëy snijdt RTL rigoureus in alle programmabudgetten. “Ze proberen met minder geld meer programma’s te maken. Maar als het ooit terugkomt, doe ik zeker weer mee.

Geld was tevens de reden dat Zoëy van Expeditie is gehaald. De zender koos voor de goedkopere Dennis Weening. “Ik geloof dat Nederland en België er samen drie miljoen euro voor moeten betalen. Bij RTL 5 is het iedere keer weer de vraag of er genoeg geld is voor Expeditie Robinson.”

Inmiddels werkt Zoëy steeds meer voor National Geographic Channel. “Het plan is om voor National Geographic een hele reeks te maken samen met slangenman Freek Vonk. Dan gaan we samen de wereld over, op zoek naar bijzondere dieren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen