Albert Verlinde vindt zenderleiding SBS 6 idioot

Foto: RTLAlbert Verlinde heeft geen enkel begrip voor de beslissing van SBS 6 om het programma De Schat van De Oranje op vrijdagavond neer te zetten. Dat liet hij dinsdag blijken in RTL Boulevard. Verlinde vindt het onbegrijpelijk dat SBS 6 zo’n duur prestigeproject op een avond met hevige concurrentie zet. “Waarom op vrijdagavond tegenover Holland’s Got Talent en Flikken Maastricht? Wie doet dat? Eén of andere dronken idioot zit daar achter de knoppen“, aldus de showkenner.

Zelf had Verlinde het anders gedaan. “Ik zal maar eerlijk zeggen als deskundige op dit gebied, dat ik niet snap wie daar de programma’s programmeert. Want als je nou zo’n programma hebt, en je weet dat je op donderdagavond altijd Expeditie Robinson hebt, zet het dan op donderdagavond neer! Of zet het op zondagavond neer.

Toch gunt hij de concurrentie het beste. “Het is een beetje flauw om bij ieder programma te gaan zeggen dat dit hét kijkcijfersucces van SBS 6 moet gaan worden, maar ze zijn er wel aan toe. Ik hoop dat het een behouden vaart wordt.”

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen