Nieuw seizoen voor Fort Boyard

Foto: AVRODe AVRO gaat door met Fort Boyard. De show waarin BN’ers met elkaar strijden in het bekende fort aan de Franse kust, zal wederom te zien zijn op Nederland 3. Dat heeft de omroep laten weten. Na een afwezigheid van bijna twintig jaar keerde Fort Boyard vorig jaar terug op tv en dat was volgens de omroep een succes. “Fort Boyard behoorde afgelopen jaar met een gemiddelde van ruim 800.000 kijkers per week, tot één van de best bekeken programma’s van Nederland 3“, aldus een zegsman.

In de finale versloeg het GTST-team, bestaande uit Ruud Feltkamp, Ferry Doedens, Ferri Somogyi en Mark van Eeuwen, het Musicalteam met daarin Kim-Lian van der Meij, Ron Link, Brigitte Heitzer en Tommie Christiaan.

De terugkeer van Fort Boyard werd vorig jaar gepresenteerd door Art Rooijakkers en Gerard Ekdom. “Welke teams er dit jaar om de eer gaan strijden maakt de AVRO later bekend, even als het presentatiekoppel“, stelt de persvoorlichter.

Een precieze startdatum is nog niet bekend.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen