Nance nuchter over ontslag bij SBS 6

Foto: Elvin BoerNance maakt zich niet al te veel zorgen over haar ontslag bij SBS 6. Dat vertelt haar manager Frank Halters in weekblad Weekend. Na ruim zes jaar is er voor Nance geen plek meer bij het tv-station. “Uiteraard is ze teleurgesteld, maar Nance is nuchter en down to earth genoeg om zich te realiseren dat niets voor eeuwig is. Nance is gelukkig geen big spender. Omdat ze jarenlang heeft gespaard, hoeft ze haar huidige leven, waar ze toch aan gewend is, waarschijn- lijk niet op te geven.

Nance is niet boos op SBS. “Officieel hoeft ze nu al niet meer te werken voor SBS 6, maar Nance is zo professioneel dat ze, als ze terugkeert uit het buitenland, nog gewoon de opnames van het tv-programma Huizenjacht afrondt. Ook heeft ze de afgelopen tijd nog meegewerkt aan spelprogramma’s. Ondanks haar vertrek is ze voorlopig dan ook nog gewoon te zien op tv.

Waar de presentatrice nu heen gaat, weet hij nog niet. “RTL 4 sluit ik uit. De commerciële omroep heeft drie keer meer presentatoren dan tv-programma’s. Als er iemand geïnteresseerd is, dan zitten wij morgen nog om de tafel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen