Irene Moors opgelucht om contractverlenging

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors (44) vindt het fijn dat ze voor langere tijd onder contract staat bij RTL 4. Het geeft haar rust. Dat vertelt de presentatrice in Story. Moors tekende onlangs een nieuw contract voor vier jaar. “Het is heerlijk zoveel vertrouwen te krijgen van RTL 4, waar ik overigens al ruim 22 jaar werk. En het is heel rustgevend je voorlopig financieel geen zorgen te hoeven maken. Ik zit dan ook niet op mijn centjes, want ik geef ze vrij makkelijk uit. Ook voor anderen“, aldus big spender Irene.

Na al die jaren heeft Moors nog steeds bewijsdrang. “Geregeld stel ik mij de vraag waarom nou juist ik dit werk doe en iemand anders die het ook heel graag wil, niet. Dan wil ik voor mezelf echt presteren om dat te snappen, mijzelf het bewijs leveren. Het is elke keer weer een motivatie om het beste uit een nieuwe productie of uit een nieuw programma of uit de zoveelste zondagmiddaguitzending tre halen.

Ze wil ook helemaal niet op routine varen. “Wanneer je nooit meer zenuwachtig bent of alleen maar terugvalt op je eigen presentatietrucjes, word je daar denk ik niet leuker van. Ik begin elke uitzending of elke opname in de hoop dat dit het beste wordt wat ik tot dat moment heb gedaan. Natuurlijk is dat niet zo. Maar de inzet moet er wel zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen