Inge Ipenburg houdt niet van showbizz

Inge Ipenburg vindt het carrièretechnisch fijn dat ze bekend werd dankzij haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden, maar met de showbizz heeft ze weinig. Dat vertelt de actrice in Party. Ipenburg houdt haar privéleven angstvallig voor zichzelf. “Ik woon gelukkig in de Jordaan en daar kan ik me gedragen en misdragen wanneer ik wil, zonder dat er fotografen in de buurt zijn. Ik kan daar gewoon een borrel drinken in de kroeg, zonder dat het direct op Facebook staat. Ik ben erg gehecht aan privacy.

Ze voelt zich een ‘buitenstaander’. “Ik neem nooit nieuwe liefdes mee naar premières en rode lopers. Dan hoef ik het namelijk ook niet uit te leggen als hij er een keertje niet bij is. Succes heeft heel veel vrienden – dat is gezellig – maar je moet niet bij hen achterop springen als het oorlog wordt.

Volgens de artieste is ze ‘wereldberoemd in Nederland’. “Ik heb dat altijd als herkenning gezien, niet als erkenning. Want er zijn mensen die ik hartstikke slecht vind, die net zo bekend zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen