Inge Ipenburg houdt niet van showbizz

Geplaatst op zo 12 feb 2012 om 12:21

Inge Ipenburg vindt het carrièretechnisch fijn dat ze bekend werd dankzij haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden, maar met de showbizz heeft ze weinig. Dat vertelt de actrice in Party. Ipenburg houdt haar privéleven angstvallig voor zichzelf. “Ik woon gelukkig in de Jordaan en daar kan ik me gedragen en misdragen wanneer ik wil, zonder dat er fotografen in de buurt zijn. Ik kan daar gewoon een borrel drinken in de kroeg, zonder dat het direct op Facebook staat. Ik ben erg gehecht aan privacy.

Ze voelt zich een ‘buitenstaander’. “Ik neem nooit nieuwe liefdes mee naar premières en rode lopers. Dan hoef ik het namelijk ook niet uit te leggen als hij er een keertje niet bij is. Succes heeft heel veel vrienden – dat is gezellig – maar je moet niet bij hen achterop springen als het oorlog wordt.

Volgens de artieste is ze ‘wereldberoemd in Nederland’. “Ik heb dat altijd als herkenning gezien, niet als erkenning. Want er zijn mensen die ik hartstikke slecht vind, die net zo bekend zijn.
22 Reacties op “Inge Ipenburg houdt niet van showbizz”


 1. Zeru

  WIE BEN JIJ

 2. Anoniem

  Zeru, zet jezelf niet zo verschrikkelijk voor gek.

 3. Frans

  Toen ik haar foto zag, hoopte ik even dat er zou staan: ‘Inge keert terug in GTST.’ Helaas. :(

 4. Anoniem

  Snap haar volledig hoor, maar zeg nou niet over jezelf dat je “wereldberoemd bent in Nederland”. Ook al ben je het wel, dat kan alleen maar negatieve reacties oproepen, gewoon niet slim.

 5. Aimée

  Dat mens kletst uit d’r nek! Ze loopt ik weet niet hoeveel showbiz-feestjes af en doet aan allerlei quizzen mee, om maar gezien te worden. Ze is een Nobody! Alleen eventjes GTST gedaan, verder vrijwel niets. Ze is ook totaal geen interessante ‘actrice’, ze heeft de uitstraling van een drogisterijverkoopster. Waar verdient ze haar geld eigenlijk mee tegenwoordig?…..

 6. Aimée

  En als je écht niet van showbiz houdt, dan sta je geen roddelbladen te woord. Muts!….

 7. juist

  @Aimée
  Volgens mij begrijp jij niet helemaal hoe je ‘showbiz’ in dit geval moet opvatten, wel?

 8. jo van zwavel

  Ze was ook ooit nog eens de mol in 2007 bij wie is de mol

 9. Braak

  Hypocriet figuur.

 10. Anoniem

  ze houdt niet van showbizz ?
  Bij Talpa heeft ze toch NSE gepresenteerd als showbizz- deskundige ?

 11. Anoniem

  Net 5 zendt zondag om 19.55 uur de film The Bodyguard (1992) uit vanwege het overlijden van zangeres en actrice Whitney Houston. In de romantische thriller speelt Houston een popzangeres die dreigbrieven ontvangt van een fan en daarom een beveiliger (Kevin Costner) inhuurt. Houston zingt in de film de hit I Will Always Love You.

 12. Anoniem

  zeg vuile spammer , moet je nu op ELK bericht gaan zitten spammen dat NET5 een shitfilm gaat uitzenden!!!!!!!!!

 13. Cas

  Ik hoop dat Inge inderdaad nog één keer een bezoekje pleegt in Meerdijk. Ze heeft een toppersonage die iedereen wel wil spelen. GTST heeft een nieuwe bitch nodig, want Maxime is nu uitgeroeid tot een sloerie achter de bar. Roxy is gevlucht voor Ludo, Dian is dood en Meike en Isabella ook. Martine, niemand weet wat er met je is gebeurd. Zelfs Kennard Bos niet. Jij bent het enige personage die nog eigenlijk kan terugkomen.

 14. Anoniem

  Ik hoop dat Martine ooit nog een keer terug keert inderdaad!

  Maar ze zegt dat ze niet veel met Showbizz heeft… Ze heeft indd NSE bij Tapla gepresenteerd (een soort namaak RTL Boulevard) En ze verschijnt op elke showbizzfeeste.

  Inge neemt dus haarzelf een beetje in de maling

 15. arie

  Ze wordt een daggie ouder,wordt dus niet meer gevraagd,beter op moeten letten op school , kun je nog wat anders doe in het leven.

 16. mieke

  Ik heb haar wel eens gezien in de kroeg,dan mag je blij zijn dat ze daar iets over schrijven , in welk pulpblad dan ook…

 17. mieke

  Iets moet zijn niets , vreselijk mens met een slok op.

 18. van jetje

  moet je vooral zeggen dat je je kunt misdragen, dan gaan ze dus juist op je letten domoor!

 19. Anoniem

  Wie is dit?

 20. variabel

  Ocharm, hoe vreemd zijn de vreemden…………………

 21. belg

  inge was ook schitterend in WESTENWIND !! ben fan !!!!

 22. Erik

  Zowel in gtst als westenwind vond ik haar super. ook al is het maar een lange gastrol van 3 maand ofso in gtst. zou het super vinden als ze terug zou komenen dan weer wat slechter zoals in het begin. toen ze in 2003 tot 2005 terug keerde was ze toch iets milder dan van 1990 tot 1994.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.