Geert Hoes heeft geen tijd voor privéleven

Foto: iCareGeert Hoes is zo druk met zijn tv-werk, dat hij nauwelijks tijd heeft voor zijn zoontje Robijn (6). Dat bekent de presentator in weekblad Story. Hoes, die naar eigen zeggen 300.000 euro per jaar verdient, heeft een eigen tv-bedrijf. “Ik heb het heel druk met mijn eigen bedrijf. We ontwikkelen programmaformules. Daarnaast ben ik voor het nieuwe SBS 6-programma 100% TV veel onderweg. Ik rijd vrijwel het hele land door. En nu heb ik ook nog een pilot opgenomen voor Omroep Brabant.

Zijn zoon lijdt er volgens Hoes onder. “Het is nu wel passen en meten om bij Robijn te zijn, maar gelukkig kan ik met mijn ex-vriendin Manuela goede afspraken maken. Omdat er nu geen afspraken voor vaste bezoekdagen mogelijk zijn, mag ik mijn zoontje zien zodra ik een paar uur vrij heb. Voor de rest is er weinig sprake van ontspanning.

Het is net of ik in een achtbaan zit“, vervolgt Hoes. “Het gaat maar door. Gelukkig begrijpt Manuela dat ik nu deze kansen moet pakken en is ze wat Robijn betreft ook heel flexibel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen