Art Rooijakkers gaat door met Mag Ik U Kussen?

Foto: AVROHet tv-programma Mag ik u kussen? van presentator Art Rooijakkers krijgt een vervolg. Op 8 april begint het tweede seizoen. Dat heeft de AVRO dinsdag laten weten. Ook in de nieuwe serie afleveringen strijden drie komedianten op komische wijze om de kus van een steeds wisselende bekende vrouw. “Ik ben d’r heul blij mee! We zijn nu druk bezig met het uitnodigen van vrouwen, ik ben mijn balboekje aan het plunderen. Ik hoop op prinses Máxima!“, vertelt de presentator. 

Mag Ik U kussen? is van oorsprong een Belgisch format. Net als in het eerste seizoen zal de AVRO wekelijks twee Nederlandse cabaretiers benaderen en één Belg. “In de komende serie kunnen enkele nieuwe mannen worden verwacht die gaan strijden om de kus“, zegt een woordvoerster.

Het eerste seizoen van Mag ik u kussen? begon in september vorig jaar met een magere 381.000 kijkers.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen