Albert Verlinde vindt Patricia Paay trieste aandachtstrekker

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde vindt dat Patricia Paay iets te graag in de aandacht wil staan. Dat zegt de showkenner in zijn column in TROS Kompas. Op nieuwjaarsdag organiseerde Paay een feestje waar ze een striptease deed. “De dag daarna toonden wij in RTL Boulevard de niets verhullende beelden. Dat de tv-kijker ook na Oud en Nieuw nog zin had in wat vuurwerk, blijkt uit de hoge kijkcijfers en uit de kwart miljoen keer dat het filmpje op onze website werd bekeken“, vertelt de presentator.

Er kwam veel kritiek op La Paay. “Misschien had Patricia het nieuwe jaar in moeten gaan met het voornemen dat ze eindelijk een keer volwassen wordt. Achter de schermen bij Boulevard heeft ze zich tegenover mij ooit beklaagd over alle aandacht die ze steeds weer in de bladen krijgt. Ze verzekerde me: ‘Ik wil die aandacht echt niet.’ Nu weten we beter.”

De diva hunkert naar aandacht en is daarvoor bereid alles te doen. Met haar striptease heeft ze niet alleen haar lichaam, maar ook haar verslaving aan aandacht onthuld. Al met al een trieste naakte waarheid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen