Viola Holt geeft toch weer interview

Foto: RVDAViola Holt heeft, ondanks dat ze vorig jaar aankondigde geen interviews meer te geven, toch een interview gegeven. In een gesprek met Privé zegt ze niet meer in de aandacht te willen staan. Dat is te lezen in het weekblad. Holt zegt genoeg te hebben van de tv-wereld. “Ik hoef niet meer zo nodig in de belangstelling te staan. Vandaar dat ik besloten heb geen interviews meer te geven en zo min mogelijk op premières en feestjes te verschijnen. Laat mij maar in de luwte, dat bevalt me prima.

De afgelopen jaren werkte Holt als interieurstyliste in Almere, maar daar is ze nu mee gestopt. “Dat deed ik voornamelijk op zaterdag. Heerlijk vond ik dat, mensen adviseren en attenderen op mooie dingen voor hun huis. Maar het gaat niet zo lekker meer in die branche, vandaar dat ik de bakens maar weer eens heb verzet.

Ze doet nu ander werk. “Ik heb nu twee adressen waar ik als nanny werkzaam ben. Ik doe dit overigens niet voor het geld, want ik hoef niet meer te werken, maar als vrijwilligster. Het is voor mij een totaal nieuwe wereld en ik geniet er hevig van. Het is inderdaad een hele carrière-move.

Een tv-variant met Holt als Super Nanny ziet ze niet zitten. “Ik ben voorlopig wel even klaar met televisie. Ondertussen heb ik alles gedaan wat je maar kunt doen voor tv. Bovendien ga ik beslist niet met mezelf lopen leuren. Ik richt me liever op andere zaken. Want schilderen en schrijven doe ik ook graag. Er liggen nog heel veel mooie kunstwerken in het verschiet, dat weet ik zeker.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen