Olcay Gulsen coach in The Face

Geplaatst op Thu 19 Jan 2012 om 12:16

Olcay Gulsen blijft aan het werk voor RTL 5. Na haar optreden als jurylid in Project Catwalk, wordt ze nu coach in het programma The Face van producent John de Mol. Dat vertelde Sylvie van der Vaart, die de show gaat presenteren, woensdag in RTL Boulevard. The Face, een wedstrijd voor reeds ervaren modellen, krijgt een vierkoppige jury. De andere leden zijn voormalig topmodel Frederique van der Wal, topmodel Mark Cox en fotograaf Philip Riches, bekend van Next Top Model.

Het is voor Van der Vaart haar eerste Nederlandse tv-klus in jaren. Ze werd benaderd door John de Mol. “Het zou ook echt een programma zijn waarvoor ik zelf op maandag naar zou zitten kijken. Dat was voor mij doorslaggevend.

The Face is op 27 februari voor het eerst te zien op RTL 5.
16 Reacties op “Olcay Gulsen coach in The Face”


 1. vinn

  Jammer van die Philip Riches!

 2. Sonny

  Gaan de zaken toch minder goed dan ze ons wil laten geloven. Anders ga je natuurlijk niet in zo’n fake infantiel toneelstukje zitten. De ’80 en ’90 zijn allang voorbij hoor. De mode en modellenbranche is allang passee. Het slaat nergens meer op, als het al ooit ergens op geslagen heeft. Dat zou zij of all people toch moeten weten. Maar nee hoor, ook zij doet net of er niets aan de hand is….Humor!!

 3. kwikjealex

  Zolang die Bastiaan er maar niet in komt.

 4. David

  Gesponsord door Botox?

 5. Pansje

  Dit kan nog wel eens een knaller worden voor RTL 5 :)

 6. j-k

  goede namen! ik kan niet wachten:D john de mol heeft zijn werk goed gedaan!

 7. Anonymous

  Flopperdeflop, al die botox barbies en Kens gaan er niet uit zien!!

 8. Simon

  Botox kun je tegenwoordig in 5-literflessen kopen inclusief plantenspuit.

 9. Feitje

  The Face draait niet om HET GEZICHT van Nederland, aan het eind van het programma wordt de deelnemer beoordeeld om z´n INNERLIJK.

 10. lichtpuntje

  @Pansje
  donderdag 19 januari 2012 om 14:47

  Voor RTL en John de Mol. Niet voor de kijker(s).

 11. David

  @Feitje ROFL Een programma over innerlijk gepresenteerd door Sylvie vd Vaart? Dat is zoiets als de Nationale Wetenschapsquiz laten presenteren door Patty Brard!

 12. Sonny

  Of Gor in P&W!

 13. Pansje

  @lichtpuntje hoezo??

 14. Anonymous

  kwek

 15. Kaartje

  Eindelijk een echt modellenprogramma. Wens de makers veel succes. Nederland mag blij zijn met Sylvie van der Vaart. In Duitsland is ze een superster. Respect voor deze hardwerkende vrouw. The Face past bij haar. Geloof mij maar….. Sylvie werkt niet zomaar mee aan een programma.

 16. Moana

  Dit lijkt mij een oervervelend, hedonistisch programma. Ik voorspel een kijkcijferflop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.