Nog geen 100.000 kijkers voor talkshow Karin Bloemen

Geplaatst op ma 16 jan 2012 om 9:53Foto: Nick van OrmondtHet praatprogramma 100% TV van Karin Bloemen is zaterdagmiddag van start gegaan met marginale kijkcijfers. Er keken vanaf vier uur ’s middags slechts 94.000 mensen naar de uitzending op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van alle mensen die op dat moment televisie keken, waren er 5,6 procent ingeschakeld op de tv-show van Bloemen. Wel deed de comédienne het beter dan 4Me, ook een lifestyle-show, maar dan op RTL 4. Daar keken op hetzelfde moment 64.000 mensen naar.


24 Reacties op “Nog geen 100.000 kijkers voor talkshow Karin Bloemen”


 1. Robin

  Flop flop

 2. Tom

  En alweer een flop, zoals gebruikelijk de laatste jaren bij SBS 6.

 3. Anoniem

  Nou en. Dit is middag TV – alles is bijvoorbaat een flop op de commerciele. Nog altijd beter dan Tell Sell reclames die er normaal staan.

  @Tom – Maar het is ook een flop op RTL4 zoals in het bericht staat.

 4. Anoniem

  Ach, een gesponserd middagprogramma dat het aardig doet is niet echt een flop. Ze hadden ook homeshopping uit kunnen zenden.

 5. LD

  Zaterdagmiddag TV…. doomed to fail!

 6. Thomas

  De herhaling op zondagochtend is beter bekeken met 112.000 kijkers

 7. Eduardus

  De herhaling op zondagochtend 11uur deed het ietsje beter 112.000, daar zal Harry Mens wel last van gaan krijgen :)

 8. Super Grover

  Ik vond Karin Bloemen de afgelopen jaren bloedirritant, maar dat is meer dat ze niet geschikt is om als gast in een programma te hebben. Als leidend iemand vond ik het best vermakelijk. Mag wel tijd krijgen om te groeien, toch?

 9. radiootje

  ik heb wel wat anders te doen op zaterdagmiddag om 4 uur. Dan ga ik echt niet voor de tv zitten , behalve wanneer ik ziek ben dan misschien. Ik vind Karin Bloemen een erg leuk mens ,maar om voor haar thuis blijven ? nou nee.

 10. Laus

  Vind je het gek op zaterdagmiddag om 4 uur!

 11. Lies

  Vond dat La Bloemen het leuk deed, warme persoonlijkheid. Ik verwacht dat dit programma zeker zal groeien.

 12. jeffrey

  nou voor zaterdagmiddag 16:00 is dit oké! Zegt er iemand ooit iets over 4me???
  30.000 kijkers daarboven knappe prestatie hoor!

 13. Chantal

  Nou ik vond het een leuk programma. Niks mis met Karin en 100%NL toch?

 14. Moordwijf

  jammer dat mensen meteen flop roepen! Met een klein beetje verstand is dit niet zo slecht! Scoort beter als een soort van het zelfde programma als op rtl4…

 15. xoxo

  was best aardig vond ik, maar dat het beter scoort dan 4me is logisch, want dat was een herhaling.

 16. Mark

  Wat een bagger weer vanavond op SBS 6: buitenlandse aankoop dat late night hoort.

  Ik gok: Verborgen Schatten 385.000 Strengste Ouders 335.000.

 17. k-dog

  Het zijn nog steeds 94.000 mensen die teveel naar haar kijken wat prutser is die bloemen

 18. Lindy

  Zaterdagmiddag 4 uur is geen primetime, maar AH-time!

 19. Annemieke

  Was het primetime om 2030 was het een flop, maar op een zaterdagmiddag toch oke? Er is nooit iets te zien op zaterdag middag, dus dit was leuk om te kijken nu ik toch thuis was. Meestal ben ik niet thuis, maar op de voetbal

 20. Braak

  Die Linkse La Bloemen, die ons jaren geleden lastig viel met een reclamespotje via het mobiel is dus ook voor het grote geld overgestapt net als die Jack Spijkerman naar de commerzielen, in dit geval SOS6. Tsja en dan ga je onderuit want je verliest de mensen die ooit geloofd hebben in een vrouw die principieel was, althans zich zo voordeed. En zo gaan dingen Karin!!!! Trieste kijkcijfers voor een slechte Nederlandse immitatie van Oprah! Weer een FORMAT op de schop, die John toch.

 21. Anoniem

  @Braak
  Zeiksnol ben je ook, Braak!

 22. Whiskyfan

  Misschien iets meer reclame maken? Ik wist namelijk niet van het bestaan ervan en ik vermoed vele met mij! Niet dat ik overigens zou gaan kijken…

 23. peet

  @ Braak

  iemand die theater maakt is dus links???

  ze maakt al sinds dat ze kan praten commerciele reclame ze is gewoon een media#$#r en daar is ze trots op ook nog

  dus gewoon harstike RECHTSE La Bloemen

 24. Ro

  Wat zijn die reacties toch dom en van domme mensen als je ze leest. Ik heb recent geleerd hoe TV wordt gemaakt en dat is best een zware klus. Als Karin tussen de Voice delen was geprogrammeerd had ze nu 2 miljoen kijkers gehad. Net als die danseres W van Dijk die ook denkt dat ze alles kan en zelfs als politievrouw scoort. Nee hoor middag tv is echt een apart vak binnen tv en Karin onderscheidt zich echt met 100% van al die andere sponsor programma’s. Geef die vrouw een kans. Kritiek is zo makkelijk. Vond de aflevering van vandaag al heel veel beter en leuker. Die vorige was grappig maar die Jan Smit praatte als een oorwurm. Dan liever Spong die er uit ziet als een oorwurm maar tenminste een leuke gast is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.