Marit van Bohemen gaat niet met zichzelf leuren

Geplaatst op Sun 22 Jan 2012 om 11:02

Marit van Bohemen, momenteel te zien in Wie is de Mol, heeft geen zin om met zichzelf te leuren om een tv-programma te krijgen. Dat vertelt de actrice en presentatrice in De Telegraaf. Van Bohemen hoeft niet meer zo nodig. “Ik ben niet zo’n roeper. Ik wil niet eindeloos met mezelf gaan leuren om ergens wat vastere grond onder de voeten te krijgen. Er zijn omroepen die qua signatuur en programma’s goed bij mij passen. Maar het moet maar net het juiste moment zijn“, zegt ze in de krant.

Ze betreurt van de wijze waarop Nederland met tv-presentatoren omgaat. “Ik accepteer dat er jongere presentatrices klaar staan, maar het is wel jammer dat het in Nederland niet zo werkt als in Engeland. Daar zijn ze dol op presentatoren met een flinke bagage en staat van dienst, ongeacht de leeftijd.

Eén van haar laatste tv-klussen was het quizprogramma De Taalmeester. “Bij dat soort programma’s wordt er echt een flink beroep gedaan op mijn talenten en dat vind ik heerlijk. Het liefste loop ik een beetje op mijn tenen. Helaas worden die shows eenmalig of een paar afleveringen gemaakt en sneuvelen dan weer.
12 Reacties op “Marit van Bohemen gaat niet met zichzelf leuren”


 1. M

  Wanneer gaat ze naakt in de playboy?

 2. Singing Bee

  Heeft zij campinglife niet gedaan???

 3. Richard

  Jaaaa geef dat mensje een leuk programma…zie haar graag weer terug op de buis…na wie is de mol. Ze heeft trouwens ook een waanzinnig gevoel voor humor.

 4. kwikjealex

  Ik zie ook liever iemand die tegen de 40 aanloopt met talent dan die 25 jarige soap sterretjes..

 5. Martijn

  aldus de mol 2012. :P

 6. Anonymous

  Zij vliegt er dus uit. In aflevering 2 kreeg Dio veel aandacht en lag er uit.

 7. Mike2

  Op zich heeft ze groot gelijk. In Engeland trekt Bruce Forsyth iedere zaterdagavond met Strictly Come Dancing zo’n 12 miljoen kijkers terwijl hij bijna 86 is. In het buitenland heeft men meer respect voor de ouderdom. Kijk maar naar Amerika, Duitsland enz. Daar zie je regelmatig presentatoren van 70 en ouder. Hier in Nederland wordt je afgedankt als je 50 bent. Alleen Paul Witteman en Mart Smeets heeft men nog niet durven afserveren.

 8. Levi

  Leuke sympathieke presentatrice. Ook als actrice kan ik haar wel waarderen. Voetbalvrouwen deed ze best leuk, al was de recasting van Nicolette van Dma natuurlijk een grote fout.

 9. esther

  @Mike2: Als je het over respect voor ouderdom hebt en meteen daarna Amerika als voorbeeld noemt, dan klopt er volgens mij iets niet.

 10. Mike2

  Hou je bek, sloerie.

 11. esther

  @Mike2: Zeg, wat denk jij wel? Nog een inhoudelijke reactie?

 12. Mike2

  @Esther
  De ordinaire reactie op zondag om 14.06 uur dat was ik dus niet. Iemand probeert weer leuk te doen onder mijn naam. Dit soort taal bezig ik niet. Wat ik bedoelde is dat er op de Amerikaanse tv presentatoren zoals Johnny Carson 30 jaar lang hun tv-show deden zonder dat ze door en jonge onervaren iemand werden vervangen, niet vanwege hun capaciteiten, maar alleen vanwege het feit dat ze jonger zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.