Gordon zapt weg bij Marc-Marie Huijbregts

Foto: RTLGordon walgt van Marc-Marie Huijbregts. Hij doet er alles aan om zijn hoofd niet te hoeven zien. Dat geeft de zanger aan in VARAgids. De cabaretier werkt niet op de lachspieren van Gordon. “Wegzappen doe ik vooral bij Marc-Marie Huijbregts. In De Wereld Draait Door is hij succesvol omdat hij daar zijn steentje bijdraagt – solistisch gaat het hem een stuk moeilijker af. Te weinig persoonlijkheid. Een echt grote persoonlijkheid is Linda de Mol“, geeft de presentator aan.

De Mol heeft volgens Gordon echt wat bereikt. “Het staat buiten kijf dat zij de succesvolste tv-vrouw is die we in Nederland hebben. En als vriendin van Linda kan ik zeggen dat zij vóór de camera precies hetzelfde is als wanneer er geen camera op haar gericht staat.

Gordon is sowieso niet zo onder de indruk van De Wereld Draait Door. “In Nederland mag je als muzikant in je handjes knijpen als je anderhalve minuut live in De Wereld Draait Door mag optreden. Ben je verdomme een jaar bezig geweest met een liedje van drie minuten en veertig seconden, vraagt de productie van DWDD: ‘Mag het iets korter?’ Dat is een belediging voor het vak.

Complimenten deelt Gordon uit aan Paul de Leeuw. “Paul verdient een grote pluim. Hij is door iedereen afgemaakt, maar ik zie hem iedere week beter worden. Paul is een van mijn fijnste collega’s. Hij is buitengewoon professioneel en daarnaast een verschrikkelijk lief mens. Als je hoort wat mensen over hem zeggen en schrijven dan denk ik: krijg allemaal de kolere.

We zijn allemaal tv-ego’s die de waardering van het publiek nodig hebben. Al die ego’s moeten gestreeld worden met een schouderklopje, een lintje en het liefst met een Televizier-Ring. Inclusief ikzelf.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen