Dochter Kraaijkamp begrijpt Albert Verlinde

Sanne Kraaijkamp, de dochter van John Kraaijkamp, steunt het besluit van Albert Verlinde om het John Kraaijkamp Musical Awards Gala te boycotten. Dat zegt ze in Story. Het gala verhuisde vorig jaar naar RTL 4 met Carlo Boszhard en Irene Moors aan het roer en die uitzending leverde veel kritiek op. Verlinde vond het zo’n blamage, dat hij zich terugtrok. “Ik kan de kritiek die Albert heeft, volledig begrijpen. Het is dan ook meer dan terecht dat hij het gala de rug toekeert“, zegt ze.

Kraaijkamp was eerder in de media ook al zeer kritisch, en steunt nu ook publiekelijk de boycot van Verlinde, die geen nominaties meer voordraagt. “Het is onbegrijpelijk dat het bestuur van het gala doof blijft voor alle kritiek. De show an sich had naar mijn mening verdomd weinig met het prachtige gala te maken dat het in voorgaande jaren was. Het was de grote Carlo en Irene Show en ik vond het afgrijselijk dat ze het nog steeds Life & Cooking noemden!

Hier zou haar vader niet trots op zijn geweest, stelt ze. “En dat was hij altijd wel. Geweldig vond hij dat het Musical Awards Gala, met Amerikaanse uitstraling, naar hem was vernoemd. Het betekende voor hem dat men respect had voor het vak. Maar in de nieuwe opzet, waarbij het gala een onderdeel is van het programma van Carlo en Irene, toont men juist helemaal geen respect meer voor dit vak.

Er moet gewoon een ander format komen“, besluit ze. “Ik zal er dan ook op letten dat het gala mijn vaders naam weer waardig is. Daar zal ik op staan. Ik houd alles in de gaten. Desnoods mogen ze de naam van mijn vader niet meer gebruiken.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen