Chris Hordijk nuchter over verloren finale

Chris Hordijk kan er mee leven dat hij de finale van The Voice of Holland niet heeft gewonnen, ondanks dat hij torenhoog favoriet was. Dat vertelt de zanger in De Telegraaf. Hordijk werd ingehaald door harpmeisje Iris Kroes. “Het verschil was zo klein, ik heb gewoon pech gehad. Daarbij was Iris vrijdag ook echt onwijs goed. Ik had mijn finale de week ervoor toen ik meer stemmen kreeg dan Charly Luske. De telefoon blijft gaan. Ik ben de titel misgelopen en de auto, maar verder merk ik er weinig van.

Zijn drie concurrenten zongen in de finale met een internationale ster, terwijl Hordijk met zijn zus en X Factor-winnares Lisa Löis zong. “Nee, ik voelde mij daardoor niet benadeeld. Voor ons was het juist bijzonder om samen op het podium te staan. Van mij mag het in de toekomst dan ook nog wel vaker gebeuren.

Al met al ziet Hordijk de toekomst zonnig tegemoet. “Het is eigenlijk heel gek dat ik mij zo goed voel. Met wedstrijdjes ben ik altijd juist bloedfanatiek, maar dit voelt niet als verliezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen