RTL 4-diva’s willen eigen Toppers in Concert

Foto: RTLPatricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic willen volgend jaar concerten in de sfeer van Toppers in Concert geven. Dat zegt Paay in Story. De dames, die samen de RTL 4-show Diva’s Draaien Door maken, denken aan Diva’s in Concert. “Ik denk dat het publiek wel weer eens wat anders wil dan de Toppers. Wij zijn drie vrouwen die een waar spektakel op de bühne kunnen neerzetten. We zijn nu in gesprek met diverse artiesten die bij de diva-concerten een gastoptreden zouden kunnen doen.

Paay heeft goede hoop dat de plannen worden gerealiseerd. “De reacties die we tot nu toe hebben ontvangen zijn zeer positief. Ook willen we meer als trio gaan optreden in het land. Dat we verder kunnen gaan met deze plannen hebben we te danken aan het succes van het programma.

Ze doelt op Diva’s Draaien Door. “Zover ik heb begrepen komt daar ook een vervolg op, maar dat zal dan in de tweede helft van 2012 zijn. In februari heb ik het eerst druk met de opnamen van Holland’s Got Talent, en natuurlijk met de voorbereiding van Diva’s in Concert.”

Ik kijk er nu al naar uit“, besluit de RTL 4-diva.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen