‘Johan Derksen lijdt onder tv-reclame’

Foto: RTLJohan Derksen heeft er geen goed aan gedaan om mee te werken aan de tv- reclame van de Nederlandse Energie Maatschappij. Dat zegt ex-reclamemaker Kluun, bij het grote publiek bekend als schrijver, in Veronica Magazine. Kluun vindt dat Derksen de zaken verkeerd aanpakt. “Door in de pers te roepen dat hij het puur voor het geld heeft gedaan, zet Derksen zijn geloofwaardigheid als non-conformistische, rechtlijnige persoonlijkheid op het spel“, redeneert de bestsellerauteur.

De geloofwaardigheid van Derksen staat op het spel, vindt Kluun. “Je kunt niet overal roepen dat geld je enige drijfveer is als je ergens reclame voor maakt. In dit geval lijdt de Nederlandse Energie Maatschappij er niet onder, het ‘merk’ Johan Derksen wel.

Overigens vindt hij de spot wel goed. “Deze werkt. Je bent ervan overtuigd dat de Nederlandse Energie Maatschappij de goedkoopste energieleverancier is.

Met de tv-reclame maakt Derksen kans op de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs, een prijs voor de meest irritante BN’er in een reclame.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen