Corry Konings maakt tranentrekker van tv-show Ali B

Foto: BNNAli B denkt dat de aflevering van zijn tv-show Ali B Op Volle Toeren met als gast Corry Konings de kijker niet onberoerd zal laten. De uitzending is woensdagavond te zien op Nederland 3. “Het is de tranentrekker van dit seizoen“, zei de rapper al tegen diverse media. Samen met rapper Kempi brengt Ali B een bezoek aan Konings, om vervolgens elkaars muziek te herscrhijven. “Met mijn liedje Zoveel Stress zeg ik hem dat het goed komt. Hij had tranen in zijn ogen“, vertelt ze in Mikro Gids.

Kempi heeft een crimineel verleden. “Toen ik hem vertelde over mijn eigen leven, kwam hij los. Ali B vertelde dat Kempi daardoor ook over zichzelf durfde te praten. Er was een sfeer van vertrouwen, drie pure mensen bij elkaar. We delen iets moois: wederzijds begrip en waardering. Die positieve energie was er“, zegt ze in Televizier.

Met haar liedje wilde Konings de rapper een boodschap mee geven. “Hij zit erg in zijn maag met wat hij heeft gedaan. Nu is hij op de goede weg en die wil hij blijven volgen. Ik wil hem zeggen dat het goed komt. Dat hij een goed mens kan zijn, maar dat alles tijd nodig heeft. Eens zal de zon schijnen.

Ali B op volle toeren is om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen