Weddenshow Jeroen van der Boom minder in trek

Het programma Wedden Dat Ik Het Kan van Jeroen van der Boom heeft veel kijkers verloren. Nadat de SBS 6-show de afgelopen twee weken al iets onder de 700.000 kijkers-grens bleef steken, keken er zaterdag nog maar 510.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van der Boom gaf vorige week nog aan blij te zijn met de kijkcijfers. “We zijn heel blij. We scoren goed. Je moet ook niet gelijk verwachten dat je morgen begint en het klaar is“, liet hij weten.

De zanger is niet de enige die het moeilijk heeft op de zaterdagavond. Ook tv-collega Paul de Leeuw scoort op deze uitzendavond teleurstellende kijkcijfers. Zijn tv-show Paul!l zakte deze week naar 711.000 kijkers.

De grote winnaar op de zaterdag is Ik Hou Van Holland van Linda de Mol met 2,5 miljoen kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen