Stacey Rookhuizen: ‘X Factor gaat gewoon door’

Foto: Mike van den ToornDe talentenjacht X Factor keert komend voorjaar gewoon terug op RTL 4. Dat zei jurylid Stacey Rookhuizen zondag in Life 4 You. Vorig seizoen kwam X Factor direct na The Voice of Holland op tv, maar dit keer gaat RTL 4 verder met The Voice Kids. Toch komt er volgens Rookhuizen van uitstel geen afstel. “We hebben gebeld met elkaar, de juryleden en Erland Galjaard van RTL 4. Wat ik nu heb gehoord is dat er eerst The Voice Kids komt en vooralsnog X Factor er achterna gaat komen.”

Gordon riep recentelijk nog te twijfelen of hij wel terugkeert in de X Factor-jury, vanwege de drukte met zijn boyband Los Angeles The Voices. “Niets zo wisselvallig als het weer, behalve Gordon. Je weet het toch nooit uiteindelijk. Angela heeft het ook belachelijk druk, en Eric ook. Ik heb ook plannen, dus het is altijd maar afwachten van hoe en wat.”

Uiteindelijk denk ik dat we daar gewoon weer met zijn vieren achter de tafel zitten“, besluit de tv-persoonlijkheid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen