Nieuw kijkcijferdieptepunt voor Sol Wortelboer

Sol Wortelboer, die dit seizoen zijn nationale tv-debuut beleeft op Net5, ziet de kijkcijfers van zijn tv-reeks Next Hair Guru verder teruglopen. De kappershow trok dinsdag op primetime 130.000 kijkers, een nieuw laagterecord. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Next Hair Guru, dat wordt gesponsord door Keune Haircosmetics, is een talen- tenjacht voor haarstylisten. De show begon vier weken terug al teleurstellend met 229.000 kijkers; daar is nu iets meer dan de helft van over.

Ook RTL 5 heeft recentelijk een nieuw programma over kappers gelanceerd. John Beerens’ Salon Takeover trok afgelopen maandag 424.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen