Nederlandse gameshow krijgt prominente plaats op ABC

Het Amerikaanse tv-netwerk ABC geeft de nieuwe spelshow You Deserve It van Nederlander Dick de Rijk een prominen- te plaats in haar programmering. De eerste aflevering is op 21 november, direct na Dancing with the Stars, in Amerika het best bekeken programma op maandagavond. Dat heeft ABC laten weten. In You Deserve It spelen kandidaten prijzengeld bij elkaar voor iemand die het volgens hen verdient. Die persoon weet van niets en wordt gefilmd met verborgen camera’s.

Als aan het eind van de tv-uitzending duidelijk wordt voor wie het prijzengeld bedoeld is, registreren de verborgen camera’s de reactie van de begunstigde. Het prijzengeld bedraagt maximaal 250.000 dollar.

De Rijk, die ook de tv-hit Deal or no Deal heeft bedacht, zag zijn show eerder al op de buis verschijnen in Duitsland, Spanje en het Midden-Oosten. De Amerikaanse versie produceert hij samen met Secret Millionaire-producent Chris Coelen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen