Lucille Werner trots op compliment Catherine Keyl

Foto: Albert den IsegerLucille Werner is er trots op dat Catherine Keyl haar een compliment heeft gegeven over haar presentatie van de middagtalkshow 5op2. Dat zegt de presentatrice in NCRV-gids. 5op2 is elke werkdag te zien met een andere presentator; op maandag presenteert Keyl en op vrijdag Werner. “Catherine zei laatst bij Koffietijd: ‘Jullie moeten eens naar Lucille kijken, want zij is zo’n verrassing!’ Dat vond ik zó leuk om te horen. Zelf vind ik ook dat deze jas mij past“, vertelt ze in het blad.

Een talkshow is wat Werner altijd al graag wilde. “Ik heb een natuurlijke interesse waardoor ik onderwerpen goed kan overbrengen. Tegelijkertijd is dat mijn valkuil: als ik iets níet goed aanvoel, lukt het niet.

Ze wil de uitzendingen niet te serieus maken. “Ik ben vrolijk van aard en dat is ook wat ik terug hoor van mensen die naar Lingo kijken en naar 5op2. Ik kan de diepte ingaan, maar er is ook altijd plaats voor een lach, voor wat ontspanning. Noem het een amusementssausje dat ik er overheen giet. Ik stel kritische vragen, maar tegelijkertijd ‘kijkt het lekker weg’, zoals anderen dat verwoorden. Het gaat ergens over, maar er mag ook gelachen worden.

5op2, dat elke werkdag om half vijf ’s middags te zien is op Nederland 2, is nog geen groot succes. “Geloof me, de kijkcijfers worden heus beter. Dit programma is veel te leuk om geen succes te worden.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen