Laatste Oprah Winfrey Shows late night bij RTL 4

RTL gaat de laatste afleveringen van The Oprah Winfrey Show late night uitzenden op RTL 4. Op 22, 23 en 24 november kan men om half elf ’s avonds inschakelen voor het afscheid van talkshowkoningin Oprah Winfrey. Dat heeft RTL laten weten. Het afscheid van het 57-jarige icoon wordt uitgezonden in drie speciale afleveringen. In de tweedelige aflevering ‘Surprise Oprah! A Farewell Spectaculair’ wordt Winfrey verrast door vele sterren en in ‘Finale’ verzorgt Winfrey een uitgebreide terugblik.

Voor de surprise-afleveringen kwamen heel wat bekende gasten opdraven, waaronder Madonna, Tom Hanks, Beyoncé, Tom Cruise, Halle Berry, Will Smith, Stevie Wonder en Usher. “Oprah vecht voor dingen waar ze in gelooft, ook al maakt het haar minder populair. Zij is een vrouw met ballen, waarvan ik zeer veel heb geleerd“, aldus Madonna.

Tijdens haar laatste uitzending, Finale, blikt Oprah terug op de afgelopen 25-jaar van haar carrière. Ze vertelt aan de hand van videobeelden welke mensen haar diep geraakt hebben en welke verhalen het meeste indruk hebben gemaakt. “Ik kan geen woorden vinden om dit bijzondere moment te beschrijven“, zegt ze.

In de Verenigde Staten was het afscheid al in mei te zien. Momenteel is Winfrey vooral druk met haar eigen tv-netwerk OWN en magazine O.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen