Angela, Marco en Nick & Simon coaches in The Voice Kids

Foto: RTLAngela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon verbinden zich naast The Voice of Holland ook als coach aan de juniorvariant The Voice Kids. Dat heeft RTL vrijdagavond laten weten. De enige coach uit de volwassen The Voice die niet meedoet, is Roel van Velzen. “De periode waarvoor hij geen verplichtingen aangaat vanwege zijn aanstaande va- derschap overlapt met de opnames van The Voice Kids. Voor hem komt geen andere topartiest in de plaats als coach“, zegt een woordvoerder.

The Voice Kids komt een week na de finale van The Voice of Holland op de buis, namelijk op 27 januari. Kinderen van zes tot en met veertien jaar krijgen de mogelijkheid om hun muzikale talent ‘blind’ te laten beoordelen door vier bekende artiesten.

De show heeft dezelfde programmaonderdelen als de volwassen editie, maar telt minder afleveringen. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

De periode waarvoor hij geen verplichtingen aangaat vanwege zijn aanstaande vaderschap overlapt met de opnames van ‘The Voice Kids’. Voor hem komt geen andere topartiest in de plaats als coach.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen